LUKKET PÅ GRUND AF CORONA-SMITTERISIKO

Biskopperne har opdateret de samlede retningslinjer for håndtering af risiko for smitte med coronavirus, som er udarbejdet på baggrund af myndighedernes seneste udmeldinger.

Konkret har retningslinjerne følgende konsekvenser for Søndermarkskirkens virke:

• Alle offentlige arrangementer – herunder gudstjenester, koncerter, foredrag, konfirmandforberedelse, børne - og familiearrangementer m.m. er aflyst, foreløbigt indtil og med den 13. april.
• Bisættelser og begravelser med max. 65 deltagende i Søndermarkskirken eller 35 på Viborg kirkegårdskapel, kan gennemføres i en form, der tager hensyn til den aktuelle situation med bl.a. øget fokus på hygiejne og afstand mellem deltagerne.
• Dåb og bryllupper kan undtagelsesvis gennemføres med max 10 personer, men vi opfordrer til at de udsættes.
• Medarbejdere er sendt hjem og vil kun møde op på arbejde i det omfang, det er strengt fornødent. Dog vil arealerne uden om kirken blive vedligeholdt.
• Alle møder blandt personale og menighedsråd aflyses.
• Konfirmationerne er udsat til den 6. og 13. juni 2020 (se her).

I Søndermarkskirken er vi meget kede af at måtte iværksætte disse tiltag.

Har du brug for at tale med en præst, kan disse stadig kontaktes.

Der er også præster ved tasterne på Sjælesorg på nettet

Viborg Stifts hjemmeside