Indsamling af Julegaver til børn i Søndermarks sogn

Af: Anne Mette S Langvad / Mette Sunesen
I år søger rigtig mange familier med børn julehjælp. Derfor beder jeg igen i år om jeres hjælp. Jeg drømmer om at samle nogle julegaver ind til de mange børn i sognet, hvor forældrene er økonomisk dårligt stillede. Så også disse børn får en julegave i år.

Hvis nogle af jer skulle have lyst/mulighed til at tage en gave med til et af disse børn. Fx en bamse, legetøj, eller spil (ikke brugt tøj og legetøj) så vil jeg organisere indsamling og uddeling.

I kan fx medbringe noget til tumlejul eller anden dag, dog senest den 13. december.

Det behøver bestemt ikke være noget dyrt, men helst noget NYT. Husk på at en lille gave kan give STOR glæde.

Gaven må gerne være pakket ind, med et mærkat om køn og alder på modtageren.(Ellers sørger jeg for indpakning) Julen handler også om at give, så stor tak til jer, der finder kræfterne til, at hjælpe i denne travle tid.

Med ønsket om en glædelig Advents og juletid

Kirke- og kulturmedarbejder

Rosa Lykke Yde