Du er her: 
tirsdag25feb2020

Sogneaften

tirsdag25feb2020 kl. 19:00 - 22:00

Som optakt til Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling søndag den 8. marts, vil landsretsdommer Stig Glent-Madsen fortælle om det at gøre en forskel, og at det nytter at hjælpe.

Stig Glent-Madsen har siden 1987 arbejdet med udviklings- og nødhjælpsprojekter. I 22 år har han været med i ledelsen af Folkekirkens Nødhjælp og Dansk Flygtningehjælp.

 

Stig Glent-Madsen fortæller:

”Gennem mange år i ledelsen af Folkekirkens Nødhjælp og Dansk Flygtningehjælp, har jeg besøgt projekter i mere end 40 udviklingslande. Jeg har hver gang – uden undtagelse – konstateret, at hjælpen har betydet en afgørende forskel. Mødet med flygtninge og fattige er altid givende og inspirerende. Trods vanskelige livsvilkår har mange udsatte ofte en stærk overlevelseskraft og vilje til at hjælpe andre i tilsvarende eller værre situationer. Det har slået mig, at vi – trods forskellige livsvilkår – har samme tilgang til mange forhold. Kærligheden til familien og viljen til at bringe børnene godt i vej er almen gyldig. Altid har jeg mødt åbenhed og taknemmelighed. Takken og forståelsen for andres anderledes livsvilkår vil jeg gerne viderebringe. Kaffe og kage 25 kr.

- i Sognesalen