Minikonfirmander 2019

Søndermarkskirken inviterer, igen i år, alle børn der i skoleåret 2019/2020 går i 3. klasse og bor i Søndermark sogn til juniorkonfirmandundervisning. Minikonfirmanderne mødes hver onsdag (undtagen i efterårsferien) fra kl. 14.30 til 16.00 fra den 4. september til 30. oktober.

Børn fra Søndre Skole går selv over i kirken, mens børn fra Finderuphøj Skole vil blive hentet på skolen. Som en del af minikonfirmandundervisningen inviterer kirken miniernes familier til høstgudstjeneste den 22. september kl. 10, hvor børnene skal optræde og til afsluttende eftermiddagsgudstjeneste den 30. oktober kl. 16.30, hvor børnene skal stå for at arrangere hele gudstjenesten.

Tilmelding til minikonfirmand skal ske på Link til tilmelding. Senest den 30. august 2019.

For yderligere information: rosa@soendermarkskirken.dk

Planlagte minimøder