Minikonfirmander 2019

Til alle børn i 3. klasse i Søndermark Sogn

Også i efteråret 2019 inviterer vi til minikonfirmandundervisning i Søndermarkskirken. Der kommer børn både fra Søndre Skole og Finderuphøj skole, og der er plads til alle dem fra sognet, der har lyst. – også hvis man går på en helt tredje skole.

At gå til minikonfirmand er en sjov måde, at lære ens kirke at kende på og måske finde ud af hvorfor vi overhovedet er blevet døbt.

Ved at synge sammen, lege underlige lege sammen og lave forskellige aktiviteter i workshops, skal vi arbejde med forskellige emner som liv, bøn, savn, håb og tro.

Vi mødes 8 eftermiddage i Søndermarkskirken. Vi henter gerne børnene på Finderuphøj skole kl. 14.30 og følger dem tilbage. (Hvis det er nødvendigt´, noter det venligst ved tilmeldingen i kommentarfeltet)

Men elever fra Søndre skole eller andre skal selv finde hen til kirken. NB: Husk selv at aftale dette med SFO og andre fritidstilbud.

Vi slutter af med at invitere familie og venner til miniernes egen gudstjeneste.

Vi glæder os til at være sammen med jer til MINI konfirmandundervisning, leg og sjov i Søndermarkskirken.

Skriv til rosa@soendermarkskirken.dk  for yderligere information.