Minikonfirmander

Til alle børn i 3. klasse i Søndermark Sogn

Den 6. september 2018 begynder vi med minikonfirmandundervisningen i Søndermarkskirken. Der kommer børn både fra Søndre Skole og Finderuphøj skole, og der er plads til alle dem fra sognet, der har lyst. – også hvis man går på en helt tredje skole.

At gå til minikonfirmand er en sjov måde, at lære ens kirke at kende på og måske finde ud af hvorfor vi overhovedet er blevet døbt.

Ved at synge sammen, lege underlige lege sammen og lave forskellige aktiviteter i workshops, skal vi arbejde med forskellige emner som liv, bøn, savn, håb og tro.

Vi mødes 8 torsdage kl. 15.00 – 16.30 i Søndermarkskirken, første gang den 6. september. Vi henter gerne børnene på finderuphøj skole kl. 14.30 og følger dem tilbage, så de er ved skolen 17.00. (Hvis det er nødvendigt´, noter det venligst ved tilmeldingen i kommentarfeltet)

Men elever fra Søndre skole eller andre skal selv finde hen til kirken. NB: Husk selv at aftale dette med SFO og andre fritidstilbud.

Der er ikke undervisning i uge 42 (pga. skoleferie). Sidste gang bliver den 1. november, hvor vi slutter af med at invitere familie og venner til miniernes egen gudstjeneste Kl. 16.30

Sæt også allerede nu kryds ved: 16. september, hvor minikonfirmanderne medvirker til sognets store høstgudstjeneste og høstfest kl. 10.00

Tilmelding til minikonfirmand skal ske ved at klikke her.

Senest 3.9.18

Vi glæder os til at være sammen med jer til MINI konfirmandundervisning, leg og sjov i Søndermarkskirken!

Skriv til rosa@soendermarkskirken.dk  for yderligere information.